GOEDKOPE WEBSITE 2017-02-03T11:27:27+00:00

Onze werkwijze.

Met onze professionele en snelle werkwijze is een goedkope website op maat laten maken een groot succes. Niet iedereen kan een goede website bouwen. Dat doen wij graag voor u. Met de aankoop van een goedkope website op maat zorgen wij voor het technische deel en hoeft de website alleen nog maar ingevuld te worden.

Wilt u toch liever dat wij alles doen? Dat is geen probleem. Wij kunnen de site ook invullen en teksten aanleveren. Een goedkope website op maat laten maken was nog nooit zo leuk en gemakkelijk! Daarnaast zijn wij ook 7 dagen per week online voor hulp en ondersteuning.

Hoe gaan wij te werk?

Je  kunt professionele website kopen bij ons vanaf €149 of €25 per maand. Hiermee zijn wij de goedkoopste in de website design industrie. Omdat wij zelf ook niet van verassingen houden gaan wij als volgt te werk:

  • Na het ontvangen van uw offerte zullen wij binnen 24 uur nog met een voorstel komen

  • Als deze door u wordt goedgekeurd gaan wij beginnen met het ontwerptraject

  • Na het bestellen levert u ons de teksten en afbeeldingen aan. Liever dat wij dit doen? Maak dan gebruik van de invulservice.

  • Wij zorgen dat we een concept hebben zodat u hier feedback op kunt geven.

  • Mocht dit allemaal in orde zijn bevonden dan gaan we over naar het live zetten van de website op het door u gekozen domein

  • Wij staan altijd voor u klaar als u nog vragen heeft, zelfs na het afronden van de website.

Vraag nu een gratis offerte aan

Wij komen binnen 24 uur met een antwoord!

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op.